Krađe diljem Međimurja: Krali škare, cigarete, zvučnike, nakit…

Tijekom noći s petka na subotu, s 1 na 2. lipnja od 16 do 9 sati, u polju zvanom “Banjica”, u blizini mjesta Goričan, nepoznati je počinitelj provalio u skladište voćnjaka i otuđio voćarske škare i svrdlo. Materijalna šteta procjenjuje se nekoliko tisuća kuna

U subotu, 2. lipnja od ponoći od 5.30 sati, u Čakovcu, u Ulici dr. Ljudevita Gaja, nepoznati je počinitelj provalio u ugostiteljski objekt poduzeća iz Čakovca te je otuđio nekoliko kutija cigareta i zvučnike. Materijalna šteta procjenjuje se nekoliko tisuća kuna

U subotu, 2. lipnja od 2 do 6.30 sati, u Hodošanu, u Ulici braće Radiča, nepoznati je počinitelj provalio u ugostiteljski objekt poduzeća iz Hodošana te je iz nekoliko aparata za igru otuđio novac. Materijalna šteta procjenjuje se nekoliko tisuća kuna.

U subotu, 2. lipnja od ponoći od 7 sati, u Hodošanu, u Glavnoj ulici, nepoznati je počinitelj provalio u ugostiteljski objekt poduzeća iz Hodošana te je otuđio nekoliko kutija cigareta. Potom je iz nekoliko aparata za igru otuđio novac. Materijalna šteta procjenjuje se nekoliko tisuća kuna.

U razdoblju od 26. svibnja do 1. lipnja, u Ivanovcu, u Zagrebačkoj ulici, nepoznati je počinitelj iskoristio nepažnju i odsustvo ukućana te ušao u otključanu kuću odakle je otuđio razni srebrni nakit. Materijalna šteta procjenjuje se nekoliko tisuća kuna.

U petak, 1. lipnja oko 23.10 sati, u Belici, u Ulici Ivana Mažuranića, nepoznati je počinitelji iz otvorene garaže otuđio razni alat. Materijalna šteta procjenjuje se nekoliko tisuća kuna.

Protiv svih počinitelja podnijeti će se kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Čakovcu.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije