Lopovi krali nakit, alat, mašine, pa čak i kotao za rakiju

U policijskom izvješću pobrojano je dosta krađa, a mi smo izdvojili neke. 

U Orehovici, u Ulici Zrinskih, u razdoblju od 19. do 25. svibnja, nepoznati počinitelj provalio je u gospodarski objekt tako da je podesnim predmetom razbio staklo na prozoru, a zatim je iz unutrašnjosti ukrao bicikle, električni kabel i razni alat.

U polju zvanom “Jalševec”, nedaleko Donjeg Vidovca, u razdoblju od 21. do 26. svibnja, nepoznati počinitelj provalio je u vikend kuću iz koje je ukrao kotao za pečenje rakije i mašine za mljevenje mesa. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna.

U čakovečkoj Ulici Miroslava Krleže, 26. svibnja od ponoći do 5 sati, kradljivac je iskoristio nepažnju ukućana, te je kroz otključana vrata kotlovnice ušao u obiteljsku kuću odakle odnio žensku torbicu u kojoj se nalazio novčanik sa osobnim dokumentima, bankomat kartica, zlatni nakit, domaći i strani novac.

U Donjem Mihaljevcu, u Dravskoj ulici, u razdoblju od 5. do 26. svibnja, nepoznati počinitelj iskoristio je nepažnju ukućana te je ušao kroz nezaključana vrata u unutrašnjost obiteljske kuće odakle jeukrao zlatni i srebrni nakit.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije