Vozač skutera u Prelogu udario u zid kuće i poginuo

U Prelogu u 19.20 sati poginuo je vozač skutera S.G. (36) iz Preloga. Prema prvim informacijama iz Policijske uprave međimurske, u Sajmišnoj ulici kod kućnog broja 16 vozač skutera sišao je s kolnika i udario u zid kuće.

Motociklist je u blagom zavoju zahvatio rubnik te je sletio s ceste, prevrnuo se i zabio u zid. Muškarac je preminuo do dolaska Hitne pomoći, a nije nosio zaštitnu kacigu.

O tragičnom događaju danas je izvijestila Policijska uprava međimurska u kojem navode da se u Prelogu, u Sajmišnoj ulici, 27. svibnja oko 19.20 sati, dogodila prometna nesreća u kojoj vozač neregistriranog motocikla, bez propisane zaštitne kacige na glavi, 36-godišnjak iz Preloga, brzinu kretanja vozila nije prilagodio osobinama ceste zbog čega je u zavoju izgubio nadzor nad vozilom i u zanošenju sišao izvan kolnika gdje je udario u zid kuće.

Nakon udara vozač motocikla se prevrnuo i pao na kolnik. Vozač motocikla je prilikom transporta u Županijsku bolnicu Čakovec preminuo u vozilu Hitne medicinske pomoći. U vremenu od 19.45 do 21.30 sati promet u Sajmišnoj ulici bio je zatvoren za promet, te se bez zastoja odvijao okolnim ulicama.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije