Po dvije krađe u Čakovcu i Murskom Središću: Krali računala, kablove…

U Čakovcu, u Ulici Ivana Mažuranića, s 22. na 23. svibnja od 18 do 7.30 sati, nepoznati počinitelj provalio je u trgovinu privatnog poduzeća, tako da je podesnim predmetom nasilno otvorio vrata, a zatim je iz unutrašnjosti otuđio računalnu jedinicu. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna

U Ulici dr. Ivana Novaka, s 22. na 23. svibnja od 14 do 11 sati, nepoznati počinitelj provalio je u skladište privatnog poduzeća, tako da je podesnim predmetom nasilno otvorio vrata, a zatim je iz unutrašnjosti otuđio električne kablove, metalne vodilice i elemente polica. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna.

U Murskom Središću, u Tekstilnoj ulici, u razdoblju od 21. do 23. svibnja, nepoznati počinitelj provalio je u streljanu lovačkog društva, tako da je podesnim predmetom i tjelesnom snagom sačinio rupu na zidu streljane, a zatim je iz unutrašnjosti otuđio akumulatore, mikrofon, elektroničke sklopove, tastere sa pripadajućim kablovima i razne električne kablove. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko desetaka tisuća kuna.

U Ulici Josipa Broza Tita, s 22. na 23. svibnja od 22 do 6 sati, nepoznati počinitelj je provalio u spremište benzinske postaje, tako da je podesnim predmetom nasilno pokidao lokot na vratima, a zatim je iz unutrašnjosti otuđio razne slatkiše, sokove i motorna ulja. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna.

Protiv svih počinitelja slijedi podnošenje kaznenih prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Čakovcu.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije