Držimurec: Mladić iz Imbriovca napao i opljačkao biciklistu

Na cesti između Palinovca i Držimurca kod mjesnog groblja u Držimurcu 18. svibnja oko 13.30 sati tada još nepoznati počinitelj izašao je iz vozila marke “Opel Vectra” čakovečkih registarskih oznaka i prišao 61-godišnjem muškarcu iz Držimurca koji se vozio na biciklu.

Biciklistu je odgurnuo rukama tako jako da je pao na asfaltnu podlogu, a zatim mu je iz džepova uzeo mobilni telefon marke i novčanik iz kojeg je uzeo manju količinu domaćeg novca. Oštećeni je lakše ozlijeđen zbog čega mu je liječnička pomoć pružena u Županijskoj bolnici u Čakovcu. 

Nešto prije 14 sati na makadamskom putu između Palinovca i Donjeg Pustakovca policijska ophodnja zaustavila je osobno vozilo marke “Opel Vectra” u kojem su se nalazili 21-godišnjak, 18-godišnjak i 29-godišnjak svi iz Imbriovca.

Prilikom pregleda vozila i putnika 21-godišnjak iz Imbriovca dragovoljno je predao mobilni telefon marke kao i manju količinu domaćeg novca. On je uhićen, te je 19. svibnja u 15 sati uz kaznenu prijavu doveden sucu istrage Županijskog suda u Varaždinu koji mu je odredio istražni zatvor od najdulje mjesec dana.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije