U Palovcu ukrali kombajn, u Goričanu provalili u školu

Iza nas je još jedan vikend u kojem lopovi nisu mirovali. U izvješću Policijske uprave međimurske navedeno je nekoliko krađa od kojih ćemo izdvojiti dvije.

U Palovcu u Ulici Marof u vremenu od 8. do 10. svibnja nepoznati počinitelj je iz dvorišta obiteljske kuće 51-godišnje žene otuđio kombajn za branje kukuruza star oko 30 godina, traktorsku prikolicu marke “Kikinda”, trebljačicu i elevator za kukuruz i ogrijač za krumpir i kukuruz. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko desetaka tisuća kuna

U Školskoj ulici u Goričanu, s 11. na 12. svibnja u vremenu od 21.30 do 7.45 sati, nepoznati počinitelj provalio je u Osnovnu školu. Lopov je podesnim alatom nasilno otvorio ulazna vrata na stražnjoj strani škole, a zatim je na istovjetan način otvorio vrata zbornice, tajništva, kancelarije ravnatelja i pedagoga u kojima je ispreturao stvari i ukrao nekoliko stotina kuna.

Nakon toga otključao je kotlovnicu i popeo se na kat škole gdje je nasilno otvorio vrata blagovaonice odakle je iz kuhinje odnio nekoliko suhomesnatih proizvoda.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije