Prometne nesreće u Donjoj Dubravi i Hlapičini

U Donjoj Dubravi, u Podravskoj ulici, 31. ožujka oko 14,50 sati, dogodila se prometna nesreća u kojoj je vozač mopeda čakovečkih registarskih oznaka, 23-godišnjak iz Donje Dubrave upravljajući mopedom prije stjecanja prava na upravljanje i pod utjecajem alkohola u količini od 1,61 g/kg izgubio kontrolu nad mopedom zbog čega je sišao van kolnika niz travnatu kosinu gdje je došlo do prevrtanja mopeda i udara vozača i mopeda u betonsku žičanu ogradu vlasništvo 58-godišnjeg muškarca iz Donje Dubrave.

Ozlijeđeni vozač prevezen je vozilom Hitne medicinske pomoći u Županijsku bolnicu Čakovec gdje je utvrđeno da je teže tjelesno ozlijeđen pa je zadržan na liječenju.

U Hlapičini, 30. ožujka oko 16,35 sati, na županijskoj cesti dogodila se prometna nesreća u kojoj je 25-godišnji vozač traktora čakovečkih registarskih oznaka iz Hlapičine, kojem je bila pridodana neregistrirana poluprikolica, vršio skretanje u lijevo na kolni ulaz, a da se prethodno nije uvjerio da to može učiniti na siguran način.

Zbog toga je u lijevi bočni dio traktora prednjim dijelom udario osobni automobil zagrebačkih registarskih oznaka s kojim je u istom smjeru upravljao i bio u punoj fazi pretjecanja 45-godišnji muškarac iz Murskog Središća.

U vozilu se kao putnica nalazila i 38-godišnja žena. Na mjesto događaja izašla je ekipa Hitne medicinske pomoći koja je utvrdila da je vozač traktora zadobio lake tjelesne ozljede, a vozač i putnica iz vozila su prevezeni u Županijsku bolnicu Čakovec gdje je utvrđeno da je putnica teže tjelesno ozlijeđena, pa je zadržana na liječenju.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije