Puno posla za policiju: Krađe, krivotvorenje novca, požar…

U Čakovcu, u Ulici Vladimira Nazora, u razdoblju od 22. do 26. ožujka, nepoznati počinitelj provalio je u garažu obiteljske kuće, tako da je podesnim predmetom nasilno otvorio vrata, a zatim je iz unutrašnjosti otuđio razne dijelove za plinske bojlere, plamenike, grundfos pumpe i druge dijelove. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna.

U Trnavskoj ulici, u razdoblju od 23. do 26. ožujka, nepoznati počinitelj provalio je u skladište poduzeća iz Čakovca, tako da je podesnim predmetom nasilno otvorio vrata, a zatim je iz unutrašnjosti otuđio zaštitna sredstva za prskanje korova.

U Belici, u Ulici Ljudevita Gaja, u razdoblju od 23. do 26. ožujka, nepoznati počinitelj je na otvorenom prostoru gradilišta škole podesnim predmetom nasilno otvorio nekoliko sanduka sa alatom, privatnog poduzeća iz Čakovca, odakle je otuđio razni alat. Materijalna šteta utvrditi će se naknadno.

U Murskom Središću, u Ulici Rade Končara, 26. ožujka od ponoći do 7 sati, nepoznati počinitelj provalio je u obiteljsku kuću, tako da je podesnim predmetom nasilno otvorio vrata, a zatim je iz unutrašnjosti otuđio domaći i strani novac.

Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko desetaka tisuća kuna.

Protiv svih počinitelja slijedi podnošenje kaznenih prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Čakovcu.


Kotoriba: Plaćao krivotvorenom novčanicom

U Kotoribi, u Ulici kralja Tomislava, u razdoblju od 24. do 26. ožujka, nepoznati počinitelj je u trgovini poduzeća iz Zagreba, robu platio novčanicom u apoenu od 200 kuna za koju se sumnja da je krivotvorena.

Provode se kriminalistička istraživanja vezana na utvrđivanju počinitelja, te slijedi podnošenje kaznene prijave Općinskom državnom odvjetništvu u Čakovcu.


Gornji Kraljevec: Prilikom spaljivanja suhog korova i trave izgorjelo nekoliko drvenih stupova uz željeznicu

Kod naselja Gornji Kraljevec, 26. ožujka, nepoznata osoba spaljivala je suhi korov i travu na zemljišnoj parceli uz željezničku prugu Čakovec – Mursko Središće. Vatra se proširila uz prugu i zahvatila nekoliko drvenih stupova vlasništvo Hrvatskih željeznica.

Materijalna šteta utvrditi će se naknadno. Slijedi posebno izvješće Općinskom državnom odvjetništvu u Čakovcu.

Kod Novog Sela na Dravi pronašao ručnu bombu

Na “divljem” deponiju smeća, u blizini Novog Sela na Dravi, 26. ožujka oko 13,35 sati, muškarac iz Novog sela na Dravi pronašao je ručnu bombu.

Policijski službenik za protueksplozijsku zaštitu izuzeo je bombu, a koja će na siguran način biti uništena. Slijedi posebno izvješće Općinskom državnom odvjetništvu u Čakovcu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije