U Međimurju se kroz vikend dogodilo čak 11 prometnih nesreća

Tijekom vikenda na cestama Međimurja dogodilo se ukupno 11 prometnih nesreća, od čega je jedna prometna nesreća bila s poginulom osobom u kojoj je poginuo 33-godišnji motociklista iz Male Subotice, dok je žena teže ozlijeđena.

U tri prometne nesreće jedna je osoba teško ozlijeđena i dvije lakše, dok je sedam prometnih nesreća bilo s materijalnom štetom. Zabilježena je prisutnost alkohola u organizmu kod 4 sudionika prometnih nesreća.


Nesreća na cesti između Hlapićine i M. Središća

Iz policije javljaju da se na kolniku županijske ceste između Hlapićine i Murskog Središća, 17. ožujka oko 19.35 sati, dogodila prometna nesreća u kojoj vozač osobnog automobila, 20-godišnjak iz Murskog Središća, brzinu kretanja vozila nije prilagodio osobinama ceste (zavoj) i vidljivosti (noć), zbog čega je u zavoju izgubio nadzor nad vozilom te je u zanošenju sišao izvan kolnika gdje se prevrnuo. 

Vozilom Hitne medicinske pomoći ozlijeđeni vozač prevezen je u Županijsku bolnicu Čakovec gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđen, pa je prevezen na daljnje liječenje u bolnicu u Zagreb.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije