U prometnoj nesreći smrtno stradao 33-godišnjak iz Male Subotice

Kako smo već ranije izvijestili, na državnoj cesti između naselja Palovec i Donji Pustakovec, 17. ožujka oko 16.10 sati, dogodila se prometna nesreća u kojoj je smrtno stradao vozač motocikla.


33-godišnjak
iz Male Subotice vozeći se motociklom čakovečkih registracijskih oznaka u blagom zavoju pretjecao je osobni automobil prometnom trakom namijenjenom za promet vozila iz suprotnog smjera te je motociklom udario u osobni automobil čakovečkih registracijskih oznaka kojeg je vozila 28-godišnjakinja iz Hodošana.

Nakon udara vozač motocikla i osobni automobil sletjeli su izvan kolnika. Motociklista je od zadobivenih povreda smrtno stradao na mjestu događaja. Vozilom Hitne medicinske pomoći u Županijsku bolnicu Čakovec prevezena je vozačica osobnog automobila gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđena te je zadržana na daljnjem liječenju.

U vremenu od 16.30 do 19.00 sati državna cesta na dionici od ulaza u Donji Pustakovec do Svetog Jurja u Trnju (skretanje za Čehovec iz smjera Hodošana) bila je zatvorena za promet. Bez zastoja promet se uz regulaciju odvijao obilaznim pravcima.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije