Duga lista “vikend krađa”

Iza nas je još jedan vikend, a iz policije stižu informacije o krađama diljem Međimurja.

U Čakovcu, u Zrinsko Frankopanskoj ulici, 10. ožujka od 13.30 do 14.30 sati, nepoznati počinitelj je na parkiralištu provalio u osobni automobil čakovečkih registracijskih oznaka odakle je otuđio novčanik sa novcem, osobnim dokumentima  i bankovnim karticama.

U Palovcu, u Glavnoj ulici, s 9. na 10. ožujka od 20.30 do 8.30 sati, nepoznati počinitelj provalio je u radionicu iz koje je ukrao nekoliko produžnih električnih kablova,  brusilice, radna kolica, sjekiru i razni alat (kliješta i ključevi). Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna.

U Podturnu, u Čakovečkoj ulici, u razdoblju od 9. do 10. ožujka, nepoznati počinitelj je na ogradu dvorišta poduzeća iz Čakovca privezao sajlu i nepoznatim vozilom povukao ogradu. Zatim je ušao u krug poduzeća odakle je iz otvorenog skladišta otuđio demontirani blok motora traktora, dijelove sijačice i uljni radijator. Šteta se procjenjuje na nekoliko desetaka tisuća kuna.

U Hlapičini, s 9 na 10. ožujka od 22 do 1 sati, nepoznati počinitelj provalio je u obiteljsku kuću te otuđio gusnatu peć, usisivač, aparat za brijanje i novac.

U Novom Selu Rok, u Ulici Rade Končara, s 9. na 10. ožujka od 21 do 8 sati, nepoznati počinitelj je sa ugostiteljskog objekta privatnog poduzeća iz Čakovca, demontirao i otuđio bakrene žljebove.

U Čakovcu, u Ulici dr. Ivana Novaka, 11. ožujka oko 1 sati, nepoznati počinitelj je u noćnom baru iskoristio nepažnju ženske osobe te joj je iz torbice otuđio mobitel, novac i osobne dokumente.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije