Policija, nakon burne potjere, uhitila muškarca iz Zagreba

U petak, 2. ožujka oko 20.20 minuta između naselja Štefanec i Mala Subotica, prilikom policijske potjere i nezaustavljanja na više policijskih blokada zaustavljen je 45-godišnji vozač iz Zagreba za kojim je bila raspisana potraga sa mjerom “uhititi”. On je upravljao osobnim automobilom zagrebačkih registracijskih oznaka.

Vozač je tijekom potjere i blokada izbjegavao postupiti po naredbama policijskih službenika, te je u jednom trenutku osobnim vozilom namjerno naglo prikočio tako da je policijsko službeno vozilo udarilo u zadnji dio osobnog vozila. Treba napomenuti da je policijsko vozilo tom prilikom imalo upaljeno plavo rotacijsko svijetlo.

U događaju nije bilo ozlijeđenih osoba, a Zagrepčanin je uz uporabu sredstava prisile uhićen. Po završetku kriminalističkih istraživanja on je zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo sprječavanje službene osobe u vršenju službene radnje doveden u Županijski sud u Varaždinu gdje je saslušan od strane zamjenika Županijskog državnog odvjetništva koji mu je odredio 48 satni pritvor.

Tjeralicu za njim raspisala tamošnja policija i to zbog sumnje u povezanost s ubojstvom koje se nedavno dogodilo u Sesvetama.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije