Dvije prometne nesreće s ozlijeđenim osobama

Prevrnuo se motorist

Iz PUM javljaju o prometnim nesrećama. Jedna se dogodila na 24. veljače oko 17.15 sati na kolniku županijske ceste između Slakovca i Dunjkovca.

Vozač neregistriranog mopeda, 58-godišnjak iz Dunjkovca, upravljajući prije stjecanja prava na upravljanje motornim vozilom, nije se kretao obilježenom prometnom trakom koja se proteže uz desni rub kolnika, zbog čega je mopedom sišao izvan kolnika gdje se prevrnuo.

Ozlijeđeni vozač je vozilom Hitne medicinske pomoći prevezen u Županijsku bolnicu Čakovec gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđen, pa je zadržan na liječenju na Odjelu intenzivne skrbi.


Pod utjecajem alkohola, sletio s ceste

Druga prometna nesreća dogodila se 25. veljače oko 18.30 sati na županijskoj cesti između naselja Toplice sveti Martin i Gradiščak.

Vozač osobnog automobila čakovečkih registracijskih oznaka, 50-godišnjak iz Gradiščaka, nije se kretao obilježenom prometnom trakom koja se proteže uz desni rub kolnika, zbog čega je automobilom sišao izvan kolnika gdje je udario u zemljanu kosinu cestovnog jarka.

Ozlijeđeni vozač je vozilom Hitne medicinske pomoći prevezen u Županijsku bolnicu Čakovec gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđen pa je zadržana na liječenju na Odjelu kirurgije.

Alkotestiranjem je utvrđeno da je vozač bio pod utjecajem alkohola u količini od 1,59 g/kg alkohola.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije