Mala Subotica: Predstavio se kao zaposlenik plinare te pljačkao

U Maloj Subotici, u Ulici Benkovec, 22. veljače od 16 do 17 sati, nepoznati muškarac nepozvan je kroz otključana vrata ušao u obiteljsku kuću i vlasnici se predstavio kao uposlenik plinare. Vlasnica je odmah rekla da je platila sve račune i krenula prema ladici u namjeri da mu pokaže plaćene čekove.

Kada je otvorila ladicu muškarac je uhvatio novčanice koje su se nalazile u ladici i sa novcem istrčao iz kuće.

Počinitelj bi bio:

– muškarac starosti oko 40 godina, visine oko 180 cm, srednje tjelesne građe, crne kose, obučen u crne hlače i crnu jaknu dok je u ruci držao žutu bilježnicu.

Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna, a protiv počinitelja slijedi podnošenje kaznene prijave Općinskom državnom odvjetništvu u Čakovcu.

Kotoriba: Provalio u kafić te ukrao novac

U Kotoribi, u Ulici Stjepana Radića, 22. veljače od ponoći do 4.35, nepoznati počinitelj provalio je u ugostiteljski objekt privatnog poduzeća, tako da je podesnim predmetom nasilno otvorio prozor, a zatim je ušao u unutrašnjost odakle je otuđio domaći novac i nekoliko kutija cigareta.

Potom je nasilno iz dva aparata za igru otuđio kutije sa kovanim novcem. Materijalna šteta utvrditi će se naknadno, a protiv počinitelja slijedi podnošenje kaznene prijave Općinskom državnom odvjetništvu u Čakovcu.

Dvojica iz Donjeg Vidovca premlatila mladića iz Hodošana

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da su u Čakovcu, u Parku perivoj Zrinskih, kazneno djelo razbojništvo nad mladićem iz Hodošana, 20. veljače oko 19.10 sati, počinila dvojica mladića, jedan iz Donjeg Vidovca, a drugi iz Kotoribe. Protiv počinitelja slijedi podnošenje kaznene prijave ODO-u za mladež Čakovec.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije