Učenik napao učiteljicu u varaždinskoj II. Osnovnoj školi

U incidentu koji se dogodio u varaždinskoj II. Osnovnoj školi prije desetak dana, učenik je u hodniku škole napao svoju učiteljicu udarivši je nekoliko puta nogom. Učiteljica i škola slučaj su prijavili i policiji i Centru za socijalnu skrb, javlja susjedni portal eVarazdin.hr

Anonimni dojavitelji ispričali su nam da je učenik zaskočio učiteljicu u hodniku škole te je udario nogom u predjelu trbuha. Kad je učiteljica od udarca pala još ju je jednom udario nogom dok je ležala na podu. Učenici koji su svjedočili incidentu bili su potpuno prestravljeni i cijelu su situaciju šutke gledali.

Neslužbeno smo doznali da se radi o učeniku 5. razreda II. osnovne škole koji je već imao problema sa lošim ponašanjem u školi i agresivnim ispadima. Učiteljica koju je napao navodno je njegova razrednica, inače učiteljica engleskog jezika u školi, a navodno je bio agresivan i prema vjeroučiteljici koja je priskočila svojoj kolegici u pomoć.

Ravnatelj II. Osnovne škole Ernest Habek potvrdio nam je da je došlo do incidenta između učenika i učiteljice istaknuvši da je riječ o ozbiljnom, ali ne i dramatičnom incidentu.

– Jedan naš učenik imao je ispad agresije, odnosno udario je učiteljicu nogom u nogu. Slučaj rješavamo u suradnji sa roditeljem i Centrom za socijalnu skrb – kratko nam je rekao ravnatelj Habek.

>>> Više pročitajte na eVarazdin.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije