Krali novac, energetska pića, cigarete…

U Šenkovcu, u Ulici Braće Radića, 31. siječnja / 1. veljače, od 23,30 do 05,00 sati, nepoznati počinitelj provalio je u ugostiteljski objekt privatnog poduzeća, tako da je podesnim predmetom nasilno otvorio vrata, a zatim je iz unutrašnjosti otuđio domaći novac.

Potom je nasilno otvorio dva aparata i jedan aparat za cigarete iz kojih je otuđio domaći novac. Materijalna šteta utvrditi će se naknadno.

U Cirkovljanu, na Trgu Svetog Lovre, 1. veljače od ponoći do 6.50 sati, nepoznati počinitelj provalio je u ugostiteljski objekt privatnog poduzeća, tako da je podesnim predmetom nasilno otvorio vrata, a zatim je iz unutrašnjosti otuđio domaći novac.

Potom je nasilno otvorio dva aparata za igru iz kojih je otuđio domaći novac. Materijalna šteta utvrditi će se naknadno.

U Hodošanu, u Ulici braće Radića, 31. siječnja / 1. veljače, od 23 do 6.30 sati, nepoznati počinitelj je provalio u prostorije nogometnog kluba, tako da je podesnim predmetom nasilno otvorio prozor, a zatim je u unutrašnjosti nasilno otvorio vrata ugostiteljskog objekta privatnog poduzeća odakle je otuđio 20 komada energetskih napitaka.

Zatim je nasilno otvorio dva aparata za zabavu iz kojih je otuđio domaći novac. Materijalna šteta utvrditi će se naknadno.

U Čakovcu, u Zrinsko-Frankopanskoj ulici, 1. veljače od 4 do 6 sati, nepoznati počinitelj je najvjerojatnije originalnim ključem otključao vrata ugostiteljskog objekta, a zatim je iz unutrašnjosti otuđio domaći novac i 15 šteka cigareta. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna.

Protiv svih počinitelja slijedi podnošenje kaznenih prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Čakovcu.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije