Krađe diljem Međimurja: Ukrao korpu za bager tešku 500 kilograma

U Čakovcu, u Ulici Žrtava Fašizma, 23./24. siječnja od 23 do 3.45 sati, nepoznati počinitelj provalio je u ugostiteljski objekat, tako da je podesnim predmetom nasilno otvorio vrata, a zatim je iz unutrašnjosti otuđio domaći novac, muzičku liniju sa pojačalom i aparat za igru.   
Materijalna šteta utvrditi će se naknadno.

U Paragu, 24. siječnja od 7.15 do 17 sati, nepoznati počinitelj je provalio u obiteljsku kuću, tako da je podesnim predmetom nasilno pokidao lokot na vratima, a zatim je iz unutrašnjosti otuđio televizor. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko stotina kuna.

U Podbrestu, u Ulici Marka Kovača, 24. siječnja od 12 do 20.50 sati, nepoznati počinitelj je sa neograđenog prostora otuđio metalnu korpu za bager dimenzije 130x120x70  cm, težine oko 500 kg. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna.

Policijska uprava međimurska, 24. siječnja zaprimila je obavijest ženske osobe iz Selnice, o krađi zlatnog nakita iz kuće. Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je u Selnici, u Ulici Zrinskih, u razdoblju od 23. studenog 2011. do 17. siječnja, nepoznati počinitelj iskoristio  nepažnju ukućana, te je ušao u obiteljsku kuću odakle je iz otuđio zlatni nakit. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna.

Protiv svih počinitelja slijedi podnošenje kaznenih prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Čakovcu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije