Krađe u Gornjem Kuršancu, Novom Selu na Dravi i Čakovcu

U Gornjem Kuršancu, u Ulici Zrinskih, u razdoblju od 15 do 18. siječnja,  nepoznati počinitelj je provalio u objekat športsko-rekreativnog centra Udruge iz Čakovca, tako da je podesnim predmetom nasilno otvorio vrata, a zatim je iz unutrašnjosti otuđio plinsku bocu i sudoper. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna.

U Novom Selu na Dravi, u Ulici Edvarda Kardelja, 18./19. siječnja od 17 do 14,55 sati, nepoznati počinitelj provalio je u spremište alata, tako da je tjelesnom snagom nasilno otvorio vrata, a zatim je iz unutrašnjosti otuđio produžni kabel i kutnu brusilicu.

Potom je na neutvrđeni način otvorio vrata neregistriranog osobnog automobila u kojem je ispreturao stvari i demontirao i otuđio jedan kotač. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko stotina kuna.

U Čakovcu, u Trnavskoj ulici, u razdoblju od 15. do 19. siječnja, nepoznati  počinitelj je u dvorištu poduzeća podesnim predmetom sa neregistriranom traktora demontirao i otuđio dvije potporne vilice. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna.

Protiv svih počinitelja slijedi podnošenje kaznenih prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Čakovcu.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije