Vozača u bijegu ozlijedio njegov auto u koji je udario vlak

Vozača u bijegu ozlijedio njegov auto u koji je udario vlak

Nakon liječničke pomoći pušten je kući. Oduzeta mu je vozačka dozvola, a izvađeni su mu krv i urin kako bi se utvrdila točna koncentracija alkohola. Na mjestu nesreće izmjereno mu je 1,93 promila

Vozač (24) osobnog automobila lakše je ozlijeđen u naletu vlaka na osobni automobil u neobičnoj nesreći u polju Plavišće između naselja Kotoriba i Donji Mihaljevec.

Na prijelazu ceste preko željezničke pruge, na kojem nema rampe, vozač osobnog automobila koprivničkih registarskih oznaka iz Legrada nije se u petak oko 22 sata na vrijeme zaustavio pa su prednji kotači ostali između šina željezničke pruge.

Vidjevši da nailazi vlak i da neće stići pomaknuti vozilo, vozač i 25-godišnji putnik iz Donjeg Vidovca izašli su i počeli bježati. Motorni putnički vlak udario je u desni bočni dio automobila i od siline udarca odbacio ga prema naprijed.

Automobil je potom udario u tijelo vozača koji nije odmaknuo na dovoljnu udaljenost. Nakon liječničke pomoći pušten je kući jer je zadobio samo lakše ozljede. Oduzeta mu je vozačka dozvola, a izvađeni su mu krv i urin kako bi se utvrdila točna koncentracija alkohola. Na mjestu nesreće izmjereno mu je 1,93 promila.

Na relaciji Zagreb – Kotoriba željeznički promet bio je u prekidu od 22 do 23.57 sati.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije