Dopuna: Prometne nesreće u Čakovcu i Maloj Subotici

Dopuna: Prometne nesreće u Čakovcu i Maloj Subotici

U petak, 23. prosinca objavili smo vijest o prometnim nesrećama koje su se desile u Maloj Subotici i Čakovcu. Danas su iz Policijske uprave međimurske poslali opširnije izvješće koje pročitajte u nastavku.

U Maloj Subotici u Glavnoj ulici 23. prosinca u 11.40 sati dogodila se prometna nesreća koju je prouzrokovao vozač (41) osobnog automobila čakovečkih reg. iz Pribislavca.

On je zbog neprilagođene brzine stanju i uvjetima na cesti izgubio nadzor nad upravljanjem, te je u zanošenju vozilom sišao izvan kolnika gdje je udario u metalno – betonsku ogradu kuće broj 11. Nakon toga, zbog daljnjeg rotiranja vozilom je udario i u betonsko – metalnu ogradu kuće broj 13.

Vozač osobnog automobila prevežen je u ŽB Čakovec gdje su mu okvalificirane teške tjelesne ozljede zbog kojih je zadržan na liječenju. Vozaču je vađena krv i urin poradi analize na prisutnost alkohola u organizmu.

U Čakovcu na raskrižju županijske ceste, Preloške ulice i državne ceste, na južnoj obilaznici dana 23. prosinca u 13.50  sati, dogodila se prometna nesreća koju je prouzrokovao vozač (46) teretnog automobila čakovečkih oznaka sa pridodanom poluprikolicom iz Strahoninca.

On je prilikom skretanja iz Preloške ulice na državnu cestu južne zaobilaznice, gdje se promet semaforima obavljao skretanje udesno kojom prilikom je presijecao biciklističku stazu. Tom prilikom nije propustio vozačicu bicikla (16) iz Ivanovca koja se vozila biciklističkom stazom, zbog čega je došlo do udara prednjim dijelom bicikla u desni bočni dio poluprikolice pri čemu se biciklistica prevrnula i pala na kolnik.

Vozilo koje je sudjelovalo u prometnoj nesreći u Maloj Subotici

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije