Krađe: Ukrali metalnu ogradu, bojler, slavine, zlatni nakit, rukavice, bicikl…

Krađe: Ukrali metalnu ogradu, bojler, slavine, zlatni nakit, rukavice, bicikl…

Ukrali metalnu ogradu s polja između Pribislavca i Štefanca

U Pribislavcu, u ulici Ante Starčevića, 14. prosinca oko 19.20 sati, policijski službenici zatekli su dvojicu mladića koji su na prikolici privezanoj za bicikl prevozili metalnu ogradu prekrivenu žičanim pletivom.

Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da su ogradu otuđili sa rasadnika borova u polju između Pribislavca i Štefanca.

Iz kuće u Čakovcu ukrao bojler i dvije slavine

U Čakovcu, u ulici Vrtnoj ulici, 13./14. prosinca od 15 do 10 sati, nepoznati počinitelj provalio je u obiteljsku kuću, tako da je podesnim predmetom nasilno otvorio vrata, a zatim je iz unutrašnjosti otuđio plinski bojler i dvije slavine. Materijalna šteta procjenjuje se na više od deset tisuća kuna.

Bukovec: Ukrao zlatni nakit i torbicu s nevažećim dokumentima

U Bukovcu, 13. prosinca od 18.30 do 22 sati, nepoznati počinitelj provalio je u obiteljsku kuću, tako da je podesnim predmetom nasilno otvorio vrata, a zatim je iz unutrašnjosti otuđio zlatni nakit i torbicu s nevažećim dokumentima. Materijalna šteta procjenjuje se na više od tisuću kuna.

Prelog: Ukrao rukavice i bicikl

U Prelogu, u Glavnoj ulici, 13. prosinca od 20 do 21 sati, nepoznati počinitelj ušao je u otključanu unutrašnjost garderobe kavane, odakle je iz jakne otuđio rukavice i ključ lokota bicikla. Potom je ključem otključao lokot i otuđio bicikl parkiran ispred kavane. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna.

Protiv svih počinitelja slijedi podnošenje kaznenih prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Čakovcu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije