Lopovi opet zatečeni u krađi u Čakovcu i Krištanovcu

Lopovi opet zatečeni u krađi u Čakovcu i Krištanovcu

Policijska uprava međimurska zaprimila je obavijest muškarca iz Čakovca, da su ukućani u krađi zatekli nepoznatog muškarca. Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je u Čakovcu, u Preloškoj ulici, 13. prosinca oko 19.30 sati, 30-godišnjak iz Čakovca ušao u otvoreni gospodarski objekat i u torbu počeo pripremati razni alat, ali je zatečen od ukućana koji su ga zadržali do dolaska policijskih službenika.

U Krištanovcu, 13. prosinca oko 16 sati, policijski službenici zatekli su dvojicu muškaraca, 43. i 25-godišnjaka koji su u neograđenom rasadniku posjekli dvije nordijske jelke visine oko 150 cm, te ih utovarili u osobni automobil čakovečkih registracijskih oznaka u cilju da ih otuđe. U odvoženju su ih spriječili policijski službenici. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko stotina kuna.

Čakovec: Ukrao moped i fotoaparat

U Čakovcu, u Preloškoj ulici, 12./13. prosinca od 16 do 6 sati, nepoznati počinitelj je iz otključane garaže otuđio moped čakovečkih registracijskih oznaka sa pripadajućim dokumentima, a zatim je iz pretinca nezaključanog osobnog automobila otuđio ključeve i fotoaparat.

Kasnije je u šumskom predjelu između Čakovca i Ivanovca pronađen odbačen moped. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna.


U Štefancu provalio u kuću i ukrao domaći i strani novac

U Štefancu, u Ulici Zrinski, 13. prosinca od 11 do 13 sati, nepoznati počinitelj provalio je u obiteljsku kuću, tako da je podesnim predmetom nasilno otvorio vrata, a zatim je iz unutrašnjosti otuđio domaći i strani novac. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna.

Ukrao 30 kilograma suhog svinjskog mesa u Zebanec Selu

U Zebanec Selu, 12./13. prosinca od 18 do 6 sati, nepoznati počinitelj provalio je u spremište obiteljske kuće, tako da je podesnim predmetom nasilno otvorio vrata, a zatim je iz unutrašnjosti otuđio 30 kg suhog svinjskog mesa. Materijalna šteta procjenjuje se na više od tisuću kuna.

U Lopatincu iz podruma kuće ukrao motornu pilu i leđnu prskalicu

U Lopatincu, u Ulici Ive Lole Ribara, u razdoblju od 2. do 13. prosinca, nepoznati počinitelj provalio je u vikend kuću, tako da je podesnim predmetom nasilno otvorio vrata, a zatim je ušao u unutrašnjost odakle nije ništa otuđio.

Potom je nasilno otvorio vrata podruma odakle je otuđio motornu pilu i motornu leđnu prskalicu. Materijalna šteta procjenjuje se na više od tisuću kuna.

Protiv svih počinitelja slijedi podnošenje kaznenih prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Čakovcu.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije