Uhvatili maloljetnika u krađi, tučnjava u Čakovcu, razbijanje vozila…

Uhvatili maloljetnika u krađi, tučnjava u Čakovcu, razbijanje vozila…

U Maloj Subotici iz kuće ukrao zlatni nakit i pribor za jelo

U Maloj Subotici, u Ulici Braće Radića, u razdoblju od 5. do 7. prosinca, nepoznati počinitelj provalio je u obiteljsku kuću, tako da je podesnim predmetom nasilno otvorio prozor, a zatim je ušavši u unutrašnjost ispreturao stvari te otuđio zlatni nakit i pribor za jelo. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna.

Ukrao joj drva iz šume

Policijska uprava međimurska, zaprimila je 7. prosinca, obavijest ženske osobe iz Čakovca da joj je izvršena krađa drva iz šume.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je u šumskom predjelu zvanom “Pri bodošku”, u blizini naselja Vugrišinec, u razdoblju od 1. veljače do 15. listopada, nepoznati počinitelj porušio i otuđio 6 stabala bukve, 1 stablo hrasta i 1 stablo kestena, ukupne drvne mase 38,2 m³. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko desetaka tisuća kuna.

Zatekli maloljetnog lopova u kući

Policijska uprava međimurska zaprimila je obavijest ženske osobe iz Štefanca da su ukućani u kući zatekli nepoznatog maloljetnika.

Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je u Štefancu, u Ulici Nikole Tesle, 7. prosinca oko 9.50 sati, maloljetnik iskoristio nepažnju ukućana i ušao u unutrašnjost obiteljske kuće gdje je ispreturao stvari, a u čemu su ga zatekli ukućani koji su ga zadržali do dolaska policijskih službenika.

U Paragu na policijskom vozilu razbili lijevi retrovizor

Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je u Paragu, 7. prosinca oko 23.20 sati, prilikom policijskog postupanja nepoznati počinitelj slomio lijevi bočni nosač  ogledala  na  službenom  vozilu. Provode se kriminalistička istraživanja u cilju pronalaska počinitelja, nakon čega slijedi nadopuna događaja.

Izudarali 55-godišnjaka iz Preloga

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da su u Čakovcu, u Ulici Ruđera Boškovića, 4. prosinca oko 20.35 sati, 55-godišnjaka iz Preloga napala dvojica muškaraca, 47-godišnjak iz Čakovca i 35-godišnjak iz Umaga.

Počinitelji su iz neutvrđenog razloga izudarali 55-godišnjaka po tijelu, kojom prilikom je zadobio lake tjelesne ozljede koje su okvalificirane u Županijskoj bolnici Čakovec.

Protiv svih počinitelja slijedi podnošenje Optužnog prijedloga Prekršajnom sudu u Čakovcu.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije