IZGORJELE DVIJE BARAKE

VIDEO I FOTO Buktinja usred noći u Čakovcu, stradali muškarac se bori za život

Donosimo video snimke gašenja požara usred noći u Čakovcu

Pisali smo o požaru koji je oko jedan sat poslije ponoći izbio u Kolodvorskoj ulici u Čakovcu. U požaru drvene barake teško je ozlijeđen 67-godišnji muškarac koji se u trenutku požara nalazio u njoj.

>>> UŽAS U ČAKOVCU U požaru drvene barake muškarac (67) zadobio teške ozljede opasne po život

Kako je javila međimurska policija, vozilom hitne medicinske pomoći je prevezen u Županijsku bolnicu Čakovec gdje je s teškim ozljedama opasnim po život zadržan na liječenju.

U požaru su u potpunosti izgorjele dvije drvene barake, dok su nagorjela još dva objekta (drvena baraka i zidani objekt). Ujedno, u požaru je nagorjelo i krovište obiteljske kuće u Ulici Elemera Vajde, vlasništvo 66-godišnjaka. Visina materijalne štete utvrdit će se naknadno, po utvrđivanju svih oštećenih vlasnika, kažu iz PU međimurske.

Tijekom današnjeg dana na mjestu događaja obavit će se očevid. Kriminalistička istraživanja se nastavljaju kako bi se utvrdile sve okolnosti ovog događaja, dodaju još iz policije.

Čitatelj nam je poslao snimke koje su snimljene u trenutku gašenja požara. Požar su ugasili pripadnici JVP Čakovec i DVD-a Čakovec, a u nastavku pogledajte kako je to izgledalo.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije