Mala Subotica: Uhvatili lopove pri krađi bakra sa škole

Mala Subotica: Uhvatili lopove pri krađi bakra sa škole

U Maloj Subotici, u Glavnoj ulici, 25. studenog oko 1 sat iza ponoći, policijski službenici zatekli su dvojicu mladića na krovu zgrade škole koji su demontirali i pokušali otuđiti 72 metara bakrenih ploča tzv. “veter lajsle”, u čemu su spriječeni.

Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko desetaka tisuća kuna, a protiv počinitelja slijedi podnošenje kaznene prijave Općinskom državnom odvjetništvu za mladež u Čakovcu.

Krađe diljem Međimurja: U Strahonincu, Svetoj Mariji, Šandorovcu i Čakovcu

U Strahonincu, u Čakovečkoj ulici, 25. studenog od ponoći do 6.50 sati, nepoznati počinitelj provalio je u ugostiteljski objekt privatnog poduzeća, tako da je podesnim predmetom nasilno otvorio prozor, a zatim je iz unutrašnjosti otuđio domaći novac.

Potom je otvorio aparat za igru iz kojeg je također otuđio domaći novac. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna.

U Svetoj Mariji, na Trgu bana Jelačića, 25. studenog od 2.15 do 7.10 sati, nepoznati počinitelj provalio je u ugostiteljski objekt privatnog poduzeća, tako da je podesnim predmetom nasilno otvorio vrata objekta, a zatim je iz unutrašnjosti otuđio domaći novac.

Potom je otvorio aparat za igru iz kojeg je također otuđio domaći kovani novac. Materijalna šteta utvrditi će se naknadno.

U Šandorovcu, u Ulici Vladimira Nazora, 27. studenog oko 5.15 sati, nepoznati počinitelj pokušao je provaliti u trgovinu privatnog poduzeća iz Čakovca, tako da je podesnim predmetom nasilno otvorio prozor, međutim kada je ušao u unutrašnjost uključio se alarm pa je počinitelj odustao od dovršenja kaznenog djela.

U Čakovcu, u Zrinsko Frankopanskoj ulici, 24./25. studenog od 19 do 8.30 sati, nepoznati počinitelj je u restoranu za vrijeme zabave iskoristio odsustvo ženske osobe, te joj je iz novčanika koji se nalazio u torbici otuđio domaći i strani novac. Materijalna šteta procjenjuje se na više od tisuću kuna.

Protiv svih počinitelja slijedi podnošenje kaznenih prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Čakovcu.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije