Beličanec pijan vozio kamion u suprotnom smjeru i ubio vozača auta

Beličanec pijan vozio kamion u suprotnom smjeru i ubio vozača auta

Jedna je osoba izgubila život u četvrtak nešto poslije 18 sati u teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila nedaleko od Zagreba, o čemu su već pisali nacionalni mediji. Na osobni automobil naletio je kamion čakovečkih registracija koji je, iz još uvijek nepotvrđenih razloga, vozio u suprotnom smjeru prema Zagrebu iz smjera Bobovice.

No policija je u petak objavila da je vozač kamiona inicijalima B.P., navodno Božidar Premuš (48) iz Belice koji je imao 1,44 promila u krvi. Naletio je na prednji dio Peugeota 207 kojim je upravljao N. Š. (43).

Nakon što je udario u Peugeot, kamion se nastavio kretati kao da se ništa nije dogodilo te je naletio na prednji dio Audija A6 austrijskih registarskih oznaka za čijim je upravljačem bio Ilija R. (64). Od siline udarca Audi je odbačen na prikolicu drugog kamiona kojim je upravljao S. L. (54).

Ilija R., koji je živio i radio u Austriji, od ozljeda je preminuo. Lakše su ozlijeđeni vozač kamiona koji je skrivio nesreću i vozač Peugeota.

HAK je izvijestio da se zbog nesreće na autocesti A3 kraj čvora Sv. Nedelja u smjeru Bregane vozilo usporeno jednim trakom.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije