Čekam konačne rezultate iz Zagreba, a onda ćemo ga pokopati

Čekam konačne rezultate iz Zagreba, a onda ćemo ga pokopati

– Sve ponovno proživljavam. Ne spavam i vrtim si u glavi one prve informacije o tome da je ubijen, da ga je Marodi negdje sakrio, da je pitanje hoće li ga ikada pronaći. Znala sam odmah da nije živ, jer da je živ javio bi mi se sigurno – kaže Manda Kontrec (56), majka Krunoslava Kontreca (37), ubijenog na mostu u Turčišću u srpnju prošle godine.

Prije tjedan dana na oranici kilometar i pol zračne linije od mosta pronađeno je muško truplo. Iako rezultata DNK analize još nema, sasvim je izvjesno da je to Kontrec. U to je uvjerena i majka.

– Nisam imala snage pogledati tijelo. Vidio ga je Krunin prijatelj iz Palinovca, koji je prepoznao ribički pribor koji mu je kupio. Prema opisu odjeće, to je sigurno Kruno. Čekam rezultate iz Zagreba, a onda ćemo ga pokopati – veli. Pogodili su je napisi o tome da je Krunoslav bio povezan sa švercom oružja koje je zahvaljujući vezama s ratišta preporodavao Romima, te s kamatarima.

– U ovoj kući živjeli smo samo on, mlađi sin i ja. Znali smo za svaku kunu i pokrivali smo se koliko smo imali. Kruno je dobivao invalidsku mirovinu i otplaćivao je kao jamac tuđi kredit. Obrađivao je zemlju. Koliko smo imali, tako smo živjeli. Tog Marodija u životu nisam vidjela. Krunoslav nikome nije ništa loše učinio, a ribolov na mostu bila mu je jedina razbibriga.

Rekao bi: Mama, idem si malo odmoriti – govori. Nakon stravičnog ubojstva za koje je optužen Krešimir Marodi iz Domašinca, javio joj se samo, veli, njegov ujak. – Ne želim imati ništa s njima. Mogli su utjecati na njega da otkrije kamo je sakrio tijelo, a nisu.

Petnaest mjeseci nisam izlazila iz kuće čekajući telefonski poziv i informacije o Krunoslavu. Nikome to ne bih poželjela – kaže M. Kontrec. Sutkinja Županijskog suda u Čakovcu Ljiljana Kolenko još nije odredila novo ročište u suđenju Marodiju. I ona čeka nalaze vještačenja iz Zagreba.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije