UZNEMIRUJUĆI SADRŽAJ

FOTO Žestoka tučnjava u kafiću u Kotoribi! Konobar: ‘Razbili su mi glavu pepeljarom’

Nemili događaj u noći sa subote na nedjelju opet je zadesio Kotoripčane

Do nas je rano ujutro stigla informacija o makljaži u jednom kotoripskom kafiću.

Sudeći prema fotografijama koje su nam poslali naši čitatelji, u kafiću je usred žestoke tučnjave nastao pravi kaos, a u policiji su nam potvrdili kako je više osoba ozlijeđeno. Jedan od ozlijeđenih je i konobar, koji je ujedno i vlasnik ugostiteljskog objekta. Na mjesto događaja odmah je pristigao veći broj policijskih službenika i vozila.

*Fotografije su zamućene jer su uznemirujućeg sadržaja.

Jutros smo razgovarali s konobarom i vlasnikom kafića koji nam je rekao da je na vlastitu odgovornost odlučio biti otpušten iz bolnice.

– U kafić je došla grupa muškaraca, pripadnici romske nacionalne manjine. Najprije su me molili da im posudim alkohol, a zatim da im prodam. Nisu imali ambalažu, a ja sam ih potom odbio. Nakon toga su krenuli vikati i praviti nered, pa sam im ponovio da im neću prodati ništa, budući da su uz sve to bili i pijani. Kada sam ih drugi puta odbio, nasrnuli su na mene. Pokušavao sam riješiti sve riječima, ali nije se moglo. Jedan me krenuo udarati šakama, a drugi mi je glavu razbio pepeljarom. Sve je bilo puno krvi, nisam ništa vidio od količine krvi koja mi se slijevala i po očima, rekao nam je.

Osim vlasnika kafića, u bolnici je, kaže vlasnik, završio i jedan od muškaraca koji je bio u grupi.

– Ne znam kako je on završio, vjerojatno ga je netko u tom kaosu zamijenio sa mnom, budući da smo obojica bili obučeni u crno, rekao nam je potreseni konobar. 

O cijelom događaju razgovarali smo i s PU međimurskom.

– U noći sa subote na nedjelju u Kotoribi u Ulici Stjepana Radića u ugostiteljskom objektu ozlijeđene su dvije osobe u tučnjavi troje muškaraca, 42-godišnjaka, 32-godišnjaka i 24-godišnjaka . Ozlijeđeni 42-godišnjak i 32-godišnjak zadržani su na liječenju u Županijskoj bolnici Čakovec. Policija trenutno provodi kriminalistička istraživanja, rekao nam je Nenad Risek iz PU međimurske.

Više informacija bit će poznato nakon očevida i istraživanja.

>> IZAŠLI NA ULICU Ogorčeni Romi u Kotoribi: “Nismo svi jednaki, ne stavljajte nas sve u isti koš”

Podsjetimo, u Kotoribi se u noći na Badnjak također u jednoj trgovini dogodio incident u kojem su sudjelovali pripadnici romske nacionalne manjine. Nakon napada te noći, iduće su jutro ogorčeni Romi iz romskog naselja Kotoriba burno reagirali, izašli na ulice i javno osudili napad. 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije