U Donjem Hrašćanu izoran ljudski leš!

U Donjem Hrašćanu izoran ljudski leš!

U polju kod Donjeg Hrašćana oko 14 sati u četvrtak je pronađen ljudski leš. S obzirom na lokaciju, velika je vjerojatnost da je riječ o tijelu Krunoslava Kontreca (36) iz obližnjeg Turčišća, ubijenog u srpnju prošle godine samo 1500 metara od mjesta pronalaska leša. Neslužbeno to potvrđuju i u policiji.

 

Orao sam u srijedu njivu koju dvije godine nismo obrađivali i zapeo plugom za nešto. Vidio sam komad odjeće, ali mislio sam da je to smeće. Vidio sam i komad kosti koji je izgledao kao da je od divljači. Otišao sam doma. Nešto me cijelo vrijeme kopkalo pa sam rekao supruzi da mi je sve to sumnjivo – kazao je Andrija Barić (75) iz Donjeg Hrašćana koji je traktorom i plugom izorao zakopano tijelo.

Na tu oranicu u posljednje dvije godine dolazio je samo tanjuračama ukloniti korov, a u srijedu je odlučio izorati je i pošumiti. Supruga Katarina (62) otišla je idući dan na njivu. Susrela je susjeda Antuna Novaka (69) i zajedno su pretražili oranicu.

Vidio sam bijele patike, komad košulje i dio ruke. Odmah mi je bilo jasno da to nije divljač nego čovjek. Prvo što mi je palo na pamet bilo je da je to vjerojatno nestali Kontrec – kaže A. Novak.

Pozvao je policiju koja je skupila ostatke tijela koji idu na vještačenje u Zagreb.

Za Kontrecovo ubojstvo osumnjičen je i optužen Krešimir Marodi (38) iz Domašinca. Marodi čeka presudu u Bolnici za osobe lišene slobode i odbija otkriti gdje je sakrio Kontrecovo tijelo.

Nekoliko policijskih potraga u godinu dana nije dalo rezultate, a tijelo nisu pronašli ni članovi Gorske službe spašavanja. Marodi je imao dovoljno vremena za skrivanje tijela jer je Kontrec nestao u subotu, a nestanak je prijavljen u nedjelju.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije