Uhvaćen 37-godišnji Čakovčanin koji je krao žensku odjeću

Uhvaćen 37-godišnji Čakovčanin koji je krao žensku odjeću

U Čakovcu, u Uskoj ulici, 6. listopada oko 1 sat, nepoznati počinitelj je podesnim predmetom razbio staklo na ulaznim vratima trgovine privatnog poduzeća, iz koje je potom otuđio raznu žensku odjeću.

Materijalna šteta procjenjuje se na više tisuća kuna, dok će se stvarna utvrditi po zaprimanju odštetnog zahtjeva.

Policijski službenici su u neposrednoj blizini mjesta događaja zatekli muškarca koji kod sebe nije imao nikakve dokumente, a od sebe je odbacio više komada odjevnih predmeta. Muškarac je doveden u prostorije Policijske uprave, gdje je utvrđeno da se radi o 37-godišnjaku iz Čakovca.

Pregledom šireg mjesta događaja, na parkiralištu u Čakovcu, u ulici V. Morandinija, u osobnom vozilu čakovečkih registracijskih oznaka s kojim se koristi spomenuti muškarac uočena je veća količina odjevnih predmeta.

Istog dana, temeljem naloga Županijskog suda u Varaždinu, u Čakovcu je izvršena pretraga stana i drugih prostorija te osobnog vozila, koje koristi navedeni muškarac, kojom prilikom je u vozilu pronađena veća količina odjeće.

Protiv je 37-godišnjeg počinitelja slijedi podnošenje kaznene prijave Općinskom državnom odvjetništvu u Čakovcu, a odjeća je vraćena oštećenoj vlasnici poduzeća.

U Domašincu ga u krađi spriječio alarm

U Domašincu, u ulici Katarine Zrinski, 6. listopada u 00.54 sata, nepoznati počinitelj je tjelesnom snagom razmaknuo staklena vrata na poslovnici banke, što je aktiviralo alarm. Nakon toga počinitelj je napustio mjesto događaja bez da je ulazio u poslovnicu.

Ukrao prijenosno računalo

U Čakovcu, na parkiralištu u Ulici A. Schulteissa, 5. listopada od 16.30 do 17 sati, nepoznati počinitelj provalio je u osobno vozilo čakovečkih registracijskih oznaka, tako da je nasilno otvorio pritvoren prozor, a zatim je iz unutrašnjosti otuđio ruksak sa prijenosnim računalom i poslovnom dokumentacijom. Materijalna šteta procjenjuje se na više od tisuću kuna

U Oporovcu ukrao dva aparata za varenje i kutnu brusilicu

U Oporovcu, u razdoblju od 24. rujna do 4. listopada, nepoznati počinitelj je iskoristio odsutnost vlasnika, te je kroz otvoreni prozor ušao u garažu, a zatim je iz unutrašnjosti otuđio dva aparata za varenje i kutnu brusilicu. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna.

Protiv svih počinitelja slijedi podnošenje kaznene prijave Općinskom državnom odvjetništvu u Čakovcu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije