U Maloj Subotici krađa iz kladionice, u Kotoribi iz garaže

U Maloj Subotici krađa iz kladionice, u Kotoribi iz garaže

U Maloj Subotici, u Glavnoj ulici, 29./30. rujna između 21 i 6.55 sati, ujutro nepoznati počinitelj je onesposobio alarmni sustav na zgradi u kojoj se nalazi poslovnica kladionice Germania, a zatim je podesnim predmetom demontirao i otuđio metalni sef u kojem se nalazio domaći novac.

Odrezali su telefonske žice kako bi vjerojatno napravili prekid internet veze, a da se pri tome nije aktivirao (?) alarm.

Materijalna šteta procjenjuje se na više od deset tisuća kuna, a protiv počinitelja slijedi podnošenje kaznene prijave Općinskom državnom odvjetništvu u Čakovcu.

U Kotoribi, u Ulici Andrije Hebranga, 2. listopada od 1.30 do 9 sati, nepoznati počinitelj ušao je u otvorenu garažu u kojoj se nalazio osobni automobil čakovečkih registracijskih oznaka te je kroz poluzatvoreni prozor provukao ruku i otključao vrata na vozilu.

Potom je iz unutrašnjosti otuđio udarni čekić, udarnu bušilicu, bušilicu i domaći novac. Sa ključevima koje je pronašao u vozilu ušao je u spremište u sklopu garaže odakle je otuđio motornu pilu, a iz obiteljske kuće torbu sa dokumentacijom.

Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko desetaka tisuća kuna, a protiv počinitelja slijedi podnošenje kaznene prijave Općinskom državnom odvjetništvu u Čakovcu.

Foto: Krađa iz kladionice Germania u Maloj Subotici

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije