Trojac iz Gurua ne osjeća se krivim za smrt Tomislava Pergara

Trojac iz Gurua ne osjeća se krivim za smrt Tomislava Pergara

Ni Matija Marčec (27), ni Deni Pikl (22), a ni Bruno Hančić (22) ne osjećaju se krivima za smrt Tomislava Pergara (22) iz međimurskog sela Vukanovca. To su kazali danas, u srijedu, na početku suđenja na Općinskom sudu u Čakovcu.

Optuženi su da su 27. siječnja u čakovečkom klubu Guru, a poznatog po narodnjačkoj glazbi, nasmrt pretukli Pergara koji je s prijateljem bio na piću.

Matija Marčec je kao prvoosumnjičeni još u pritvoru, dok se Pikl i Hančić brane sa slobode.

Tijekom listopada održat će se ročišta na kojima će se ispitati 25 svjedoka, među kojima i gosti koji su te večeri bili u klubu.

Općinsko državno odvjetništvo u Čakovcu u svibnju je podnijelo Općinskom sudu optužnicu protiv Marčeca iz Varaždina, Hančića iz Šenkovca i Pikla iz Čakovca zbog počinjenja kaznenog djela nanošenja teške tjelesne ozljede sa smrtnom posljedicom.

Tereti ih se da su 27. siječnja u jedan sat poslije ponoći u noćnom baru Guru rukama i nogama po glavi i tijelu izudarali Pergara i njegova 36-godišnjeg prijatelja.

Tomislav je od ozljeda opasnih za život istog dana preminuo u bolnici, a prijatelj R. V. prošao je s lakšim ozljedama.

Marčecu je pritvor određen zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela. Još nije jasno jesu li trojica optuženih bila zaposlena u klubu.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije