Pedeset policajaca traži tijelo ubijenog Krunoslava Kontreca

Pedeset policajaca traži tijelo ubijenog Krunoslava Kontreca

Pedesetak policajaca danas je nastavilo potragu za tijekom Krunoslava Kontreca (37) iz Turčišća, nestalog 24. srpnja prošle godine. U dva dana, jučer i danas, policijski službenici pretražuju područje uz rijeku Muru nedaleko od Domašinca.

To je četvrta masovnija potraga u jednom od najmisterioznijih zločina u Hrvatskoj. Za ubojstvo se sudi Krešimiru Marodiju (38) iz Domašinca, no tijela još nema.

Osumnjičeni Marodi punih godinu dana obija priznati zločin, a odbija i poligrafsko ispitivanje koje se može obaviti samo uz dobrovoljni pristanak ispitanika.

Potraga je vrlo teška jer vladaju nemogući uvjeti. Riječ je o pet kvadratnih kilometara s obje obale rijeke Mure, a pretražuje se i rijeka. Posebna pažnja posvećuje se mjestima na kojima bi se tijelo moglo zakačiti za panj ili nešto drugo – kaže Krunoslav Gosarić, glasnogovornik PU međimurske.

Marodi navodno posjeduje šume uz rijeku Muru, pa je potraga usmjerena na taj dio. Policija i dalje za pomoć moli građane koji išta znaju o tom slučaju. Informacije anonimno mogu dojaviti na 192. Podsjetimo, Kontrec je ubijen 24. srpnja 2010. godine na mostu kod Turčišća.

Na tom je mjestu pronađena veća količina njegove krvi i meci ispaljeni iz Marodijeve automatske puške. Zahvaljujući tim dokazima sudi mu se za ubojstvo, no tijela nema.
 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije