OZLIJEDIO TROJE LJUDI

UHIĆEN Policija privela vozača iz Čakovca koji se BMW-om zabio u naplatne kućice

Nakon što su ga prvo pustili na slobodu, policija je uhitila vozača iz Čakovca koji je BMW-om izazvao stravičnu nesreću

Policija je priopćila da su u subotu oko 21 sat uhitili vozača (35) koji je ranije ovaj tjedan prouzročio prometnu nesreću na naplatnim kućicama u Svetoj Heleni. 

– Nakon teške prometne nesreće koja se dogodila kod naplatnih kućica Sveta Helena, te nakon obavljenog očevida, nastavljeno je kriminalističko istraživanje. U sklopu kriminalističkog istraživanja, odnosno nakon prikupljenih novih saznanja hrvatski državljanin rođen 1984. godine uhićen je na području Policijske uprave Međimurske, danas nešto prije 21 sati te će nakon zakonskog roka biti doveden pritvorskom nadzorniku. Policijska uprava zagrebačka u suradnji s Općinskim državnim odvjetništvom u Zagrebu i Policijskom upravom Međimurskom nastavlja kriminalističko istraživanje – priopćila je policija. 

Podsjetimo, vozač iz Čakovca bio je pušten na slobodu jer nije bilo gotovo kriminalističko istraživanje. Kada je alkotestiran na mjestu događaja, ustanovljeno je da nije bio pod utjecajem alkohola. Izvađeni su mu i krv i urin te bili poslani na vještačenje kako bi se utvrdilo je li bio pod utjecajem opijata. Naloženo je i vještačenje njegova mobitela, kako bi se ustanovilo i je li telefonirao prije nesreće. 

U nesreći je ozlijeđena tročlana obitelj Daniela Dobrenova, profesionalnog teniskog trenera koji je radio i s hrvatskom tenisačicom Petrom Martić.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije