OPREZNO U PROMETU

PROMETNE NESREĆE U Svetoj Mariji završio na boku, u Donjem Kraljevcu slupana tri vozila

Kolnici su mokri i skliski, pripazite u prometu

U ponedjeljak, 27. svibnja dogodile su se dvije prometne nesreće s materijalnim štetama u Međimurju.

U 13:30 sati u Glavnoj ulici u Svetoj Mariji vozač osobnog automobila rođen 1995. godine nije prilagodio brzinu kretanja osobinama i stanju ceste (zavoj, kiša) te je u zavoju sletio s ceste.

Vozilo se na livadi prevrnulo na desni bočni dio, a pritom je nastala materijalna šteta. Srećom, vozač nije ozlijeđen. Iz PU međimurske kažu da će vozač biti prekršajno sankcioniran.

Isti dan oko 14 sati nesreća se dogodila i u Čakovečkoj ulici u Donjem Kraljevcu. Vozač osobnog automobila rođen 1983. godine također nije prilagodio brzinu kretanja te je prednjim dijelom auta udario u stražnji dio vozila koje je bilo zaustavljeno ispred.

U nastavku, vozilo je odbačeno te je udarilo u još jedno vozilo ispred. Nastala je materijalna šteta na vozilima, a srećom, ni ovdje nije bilo ozlijeđenih osoba. Protiv vozača slijedi prekršajna prijava. 

I u idućim danima moguća je kiša pa će kolnici biti mokri iskliski, stoga apeliramo na vozač da pripaze u prometu i brzinu prilagode uvjetima na cesti. U nastavku donosimo fotografiju prometne nesreće iz Svete Marije.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije