PROMETNE NESREĆE Šestero ozlijeđenih, stradalo i dvoje djece

Tijekom proteklog vikenda na prometnicama Međimurske županije dogodilo se ukupno šest prometnih nesreća, od čega četiri s ozlijeđenim osobama i dvije s nastalom materijalnom štetom.

U prometnim nesrećama s ozlijeđenim osobama lakše su ozlijeđeni 29-godišnji vozač osobnog automobila, 34-godišnja vozačica osobnog automobila i putnice iz njezinog vozila 34-godišnjakinja i dijete te 62-godišnja vozačica bicikla i vozačica bicikla (dijete).

Greške koje su prethodile prometnim nesrećama su nepropisna i neprilagođena brzina kod dvije prometne nesreće, nepoštivanje prednosti kod jedne prometne nesreće, nepropisno okretanje, skretanje i vožnja unatrag kod dvije prometne nesreće i ostale greške kod jedne prometne nesreće.

Prisutnost alkohola u krvi kod sudionika spomenutih prometnih nesreća utvrđena je kod trojice vozača. Najveća, u količini od 2,16 grama po kilogramu izmjerena je kod maloljetnog vozača bicikla, koji je sudjelovao u prometnoj nesreći s nastalom materijalnom štetom koja se dogodila na državnoj cesti u blizini Donje Dubrave, 27. svibnja oko 19.45 sati.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije