ČAKOVEC Lančani sudar četiri automobila, jedna osoba ozlijeđena

U četvrtak, 24. svibnja oko 13:30 sati u Čakovcu, u Sajmišnoj ulici u kod raskrižja s Ulicom Vjekoslava Špinčića, dogodila se prometna nesreća u kojoj 41-godišnji vozač osobnog automobila daruvarskih registarskih oznaka, brzinu kretanja vozila nije prilagodio osobinama ceste (podvožnjak i raskrižje) te gustoći prometa.

Zbog toga je vozilom udario u stražnji dio osobnog automobila čakovečkih registarskih oznaka s kojim je upravljao 57-godišnji vozač, koji je brzinu kretanja vozila smanjio zbog nailaska na zaustavljeno vozilo.

Uslijed udara osobni automobil 57-godišnjaka odbačen je unaprijed, gdje je udario u stražnji dio osobnog automobila čakovečkih registarskih oznaka s kojim je ispred bio zaustavljen 42-godišnji vozač, a koje je potom udarilo u osobni automobil čakovečkih registarskih s kojim je bila zaustavljena, poradi skretanja i propuštanja vozila iz suprotnog smjera, 54-godišnja vozačica.

– Privatnim vozilom u Županijsku bolnicu Čakovec prevezen je 41-godišnji vozač gdje mu je pružena liječnička pomoć, dok će tjelesne ozljede biti okvalificirane po zaprimanju bolničke prijave, javljaju iz PU međimurske.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije