MALI BUKOVEC S ručnom bombom došao u kafić, svladali ga gosti

Policijski službenici Policijske postaje Ludbreg dovršili su kriminalističko istraživanje nad muškarcem starosti 41 godinu.

– Naime, kako je utvrđeno osumnjičeni je jučer 14. svibnja u 00.35 sati došao sa ručnom bombom do ugostiteljskog objekta u ulici Pavleka Miškine u Malom Bukovcu. Sama bomba je od osumnjičenog oduzeta od strane gostiju ugostiteljskog objekta, te je izuzeta po policijskim službenicima protueksplozijske zaštite – javlja policija.

Temeljem naloga Županijskog suda u Varaždinu policijski službenici pretražili su kuću i druge prostorije u Malom Bukovcu kojima se koristi osumnjičeni, kojom prilikom je pronađeno nekoliko desetaka komada streljiva različitih kalibara.

– Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave varaždinske uz kaznenu prijavu za kaznena djela Nedozvoljeno posjedovanje, izrada i nabavljanje oružja i eksplozivnih tvari i Dovođenje u opasnost života i imovine opće opasnom radnjom i sredstvom – kažu u varaždinskoj policiji.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije