ŽC 112 U centru Donje Dubrave stradala pješakinja, sudar u Šenkovcu

U protekla 24 sata Županijski centar 112 Čakovec zaprimio je ukupno 71 poziv. Od toga je 27 poziva bilo namjenskih i iste je obradio/proslijedio nadležnim žurnim službama u Međimurskoj županiji.

Najviše poziav proslijeđeno je policiji (13) i hitnoj medicinskoj pomoći (9). Od događaja izdvajaju tri dojave.

Jučer, 26. travnja u 15:29 sati ŽC 112 Čakovec zaprimio je dojavu o prometnoj nesreći koja se dogodila u Šenkovcu u Ulici maršala Tita. U sudaru 2 osobna vozila nastala je materijalna šteta bez ozlijeđenih osoba.

U 17:50 sati ŽC 112 Čakovec zaprimio je dojavu o prometnoj nesreći u Donjoj Dubravi na Trgu Republike. U naletu osobnog vozila na pješakinju ista je ozlijeđena te je zbrinuta u ŽB Čakovec.

Jutros u 04:28 ŽC 112 Čakovec zaprimio je dojavu o prometnoj nesreći LC-20039 kod Preloga (cesta uz derivacijski kanal). Došlo je do naleta osobnog vozila na srnu pri čemu je na vozilu nastala materijalna šteta, a srna je pobjegla.

U zadnja 24 sata JVP Čakovec ukupno je zaprimila 8 poziva. Za 3 poziva izašli su na intervencije, jedan poziv bila je lažna dojava, dok kod 4 poziva nije bilo potrebe za intervencijom.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije