KRAĐE Lopovi ukrali novac u Kuršancu, kosilicu u Orehovici i bicikl u Čakovcu

Tijekom proteklog vikenda na području Policijske uprave međimurske evidentirane su tri krađe u kojima je počinjena materijalna šteta veća od 1.000 kuna, četiri krađe u kojima je počinjena materijalna šteta manja od 1.000 kuna te dvije teške krađe. U današnjem izvješću PU međimurska izdvaja:

U subotu 24. ožujka tijekom popodnevnih sati, u Kuršancu, Vukovarskoj ulici, nepoznati počinitelj je provalio u kuću odakle je ukrao nekoliko tisuća kuna.

Protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetniku.

U noći s 22. na 23. ožujka (sa četvrtka na petak) u Orehovici, Ulici Augusta Šenoe, nepoznati počinitelj je u dvorištu obiteljske kuće iz otključane garaže ukrao kosilicu. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna, dok će se protiv počinitelja podnijeti kaznena prijava nadležnom državnom odvjetniku.

U petak 23. ožujka, Policijska uprava međimurska zaprimila je dojavu o krađi u Čakovcu.

– Naime, u srijedu, 21. ožujka u večernjim satima u Čakovcu, Vukovarskoj ulici, nepoznati počinitelj je iz stalka za bicikle ukrao zaključani bicikl vrijednosti nekoliko tisuća kuna. Protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetniku – kažu u policji.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije