NAĐENI KRADLJIVCI Mladić se prišuljao starici i ukrao joj novčanik

– Dovršenim kriminalističkim istraživanjima sumnja se da je 19-godišnjak sa šireg područja Općine Mala Subotica počinio kazneno djelo teška krađa na osobito opasan i drzak način – javlja PU međimurska.

U srijedu, 28. veljače ove godine u prijepodnevnim satima, u Držimurcu, prišuljao se starijoj ženskoj osobi koja se pješice kretala ulicom te joj iz torbe ukrao novčanik s novcem i bankovnom karticom. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko stotina kuna. U događaju ženska osoba nije zadobila ozljede.

– Protiv 19-godišnjaka osumnjičenika dostavit će se posebno izvješće nadležnom državnom odvjetniku kao dopuna prethodno dostavljene kaznene prijave protiv nepoznatog počinitelja – kažu u policiji.

Dovršenim kriminalističkim istraživanjima sumnja se da su dvojica maloljetnika s područja Međimurske županije počinili kazneno djelo teške krađe.

Naime, između 9. i 12. siječnja ove godine u Murskom Središću, Ulici Sitnice, u dvorištu obiteljske kuće provalili su u garažu odakle su ukrali motornu pilu i druge predmete te za odvoz pripremili građevinska kolica s raznim električnim kablovima, koje nisu ukrali.

– Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna. Prema maloljetnim osumnjičenicima dostavit će se posebno izvješće nadležnom državnom odvjetniku kao dopuna prethodno dostavljene kaznene prijave protiv nepoznatog počinitelja – javlja policija.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije