ČAK 11 NESREĆA Ozlijeđena pješakinja, dva vozača bila pijana

Tijekom proteklog vikenda na cestama Međimurja dogodilo se 11 prometnih nesreća, od čega jedna prometna nesreća s ozlijeđenim osobama u kojoj je lakše ozljede zadobila 69-godišnja pješakinja u prometnoj nesreći koja se dogodila u Murskom Središću dana 16. veljače oko 11 sati te deset prometnih nesreća s nastalom materijalnom štetom.

Greške koje su prethodile prometnim nesrećama su: nepropisna i neprilagođena brzina – jedna prometna nesreća, nepoštivanje prednosti – jedna prometna nesreća, nepropisno pretjecanje i obilaženje – dvije prometne nesreće, nepropisno okretanje, skretanje i vožnja unatrag – dvije prometne nesreće te ostale greške – pet prometnih nesreća.

– Prisutnost alkohola u krvi kod sudionika prometnih nesreća tijekom dana vikenda utvrđena je kod dva vozača, a najveća koncentracija utvrđena je kod 36-godišnjeg vozača teretnog automobila u koncentraciji od 1.97 grama po kilogramu u prometnoj nesreći s nastalom materijalnom štetom koja se dogodila u Čakovcu dana 18. veljače oko 1.30 sati – kažu u međimurskoj policiji.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije