TEŠKA KRAĐA U centru Čakovca starijoj ženi s ramena istrgnuo torbicu

Tijekom proteklog vikenda na području Policijske uprave međimurske evidentirane su tri krađe od kojih dvije gdje je počinjena materijalna šteta manja od 1.000 kuna i tri teške krađe. U današnjem izvješću policija izdvaja nekoliko krađa.

U petak 9. veljače oko 17.45 sati u Čakovcu, na Franjevačkom trgu, nepoznati počinitelj je prišao starijoj ženskoj osobi i s ramena joj istrgnuo torbicu u kojoj se nalazio novčanik s osobnim dokumentima i novac. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna.

– Brzom reakcijom policijskih službenika Policijske postaje Čakovec u blizini mjesta događaja zatečen je 20-godišnjak sa šireg područja općine Mala Subotica, koji je uhićen i doveden u prostorije Policijske postaje. Provedenim kriminalističkim istraživanjima sumnja se da počinio opisano kazneno djelo nakon čega je uz kaznenu prijavu u subotu, 10. veljače, predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave međimurske – kažu u policiji.

U nedjelju 11. veljače u prijepodnevnim satima u Sivici, Vrtnoj ulici, nepoznati počinitelj je provalio u obiteljsku kuću, gdje je ukrao razni nakit i novac.

Između 1. prosinca 2017. i 11. veljače ove godine, u Pribislavcu, Ulici dr. Vinka Žganca, nepoznati počinitelj je provalio u spremište voćnjaka, gdje je ukrao razne pesticide, alat i druge predmete. Materijalne štete procjenjuju se na nekoliko tisuća kuna, dok će se protiv počinitelja podnijeti kaznene prijave nadležnom državnom odvjetniku.

U noći s 8. na 9. veljače (s četvrtka na petak), u Hlapičini, nepoznati počinitelj je iz gospodarskog objekta ukrao više vrsta dasaka i druge predmete u vrijednosti nekoliko tisuća kuna. – Protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetniku – javlja međimurska policija.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije