FOTO Autom se zabila u kuću, sin (7) je bio sam u kući, u šoku je

U četvrtak ujutro oko 8.15 sati u nesvakidašnjoj prometnoj nesreći obitelj Sklepić iz Šenkovca gotovo je ostala bez ugla svoje obiteljske kuće. Vremešna vozačica (81) svojim se crvenim Renault Cliom čakovečkih registracija zabila u ulazna vrata, tendu i zid kuće u Ulici Augusta Šenoe.

>>> FOTO Vozačica (81) sletjela s ceste i zabila se u kuću u Šenkovcu

‘Njezin auto gotovo da i nije oštećen, a tolika je šteta na kući’

– Bio sam na poslu i zvao me susjed da brzo dođem doma jer mi je žena odnijela pola ugla kuće. Nisam mogao vjerovati i brzo sam stigao kući i imao što vidjeti. Auto je bio u zidu i na ulaznim vratima, a vozačica je negdje odšetala. Vrlo je čudno kako je uspjela ući i zabiti se baš na to mjesto.

Ušla je kroz živicu koja gotovo da nije oštećena i između drveta i ograde. Auto je širok 1,58 metara, a dio kroz koji se provukla širok 1,60. Jako neobično. Njezin auto gotovo da i nije oštećen, a tolika je šteta na kući – rekao je vlasnik Dario za 24sata.

Sin (7) je bio sam u kući: ‘U velikom je šoku, morali smo ići liječniku’

Najviše ga je uplašilo to što je njegov 7-godišnji sin u to vrijeme bio sam u kući.

– Kada sam došao doma, zvao sam ga, ali isprva nije reagirao. Vidio sam da je šćućuren u kutu sobe i jako uplašen. Nekako me je ipak pustio kroz prozor. Morali smo ga voditi liječniku na pregled jer je bio u velikom šoku.

Sve je dobro s njim. Supruga je baš u to vrijeme odvela mlađe dijete u vrtić. Svi smo još u šoku. Ulazna vrata na kojima je polomljeno staklo su zabijena i uopće se ne mogu otvoriti. I cijeli lijevi ugao je pomaknuti. Sada ulazimo kroz garažu – kaže Dario.

Njegov stariji sin Marko je bio na poslu te je za nesreću saznao s portala lokalnog medija na kojem je vidio slike svoje kuće.

– Bio sam stvarno šokiran. Nisam mogao vjerovati – kazao je Marko.

Obitelj Sklepić mora brzo zatvoriti razbijene dijelove kuće i već je u dogovoru sa stolarima i zidarima. Ovaj nepredviđeni trošak morat će sama sanirati, a kasnije potraživati od osiguravajućeg društva vozačice.

Za nesreću kriva brzina i mokri kolnik

Kako doznaju 24sata od PU međimurske, vozačica je vozila neprilagođenom brzinom, te se vozilo zanijelo u zavoju i završilo u obiteljskoj kući. Svemu je dodatno kumovao i mokri kolnik. U ovoj prometnoj nesreći nitko nije ozlijeđen.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije