KRAĐE Kod Podbresta ukrali drva, u Sitnicama pokradena kuća

Policijska uprava međimruska javlja o krađama. U četvrtak, 25. siječnja u Murskom Središću, Ulici Sitnice, nepoznati počinitelj je provalio u obiteljsku kuću, gdje je ukrao aparat za varenje, motornu pilu i novac. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna.

– Protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetniku – kažu u policiji.

U četvrtak, 19. siječnja, Policijska uprava Međimurska je zaprimila obavijest o krađi drva iz šume. Između 12. i 15. siječnja, u šumskom predjelu zvanom Bajkovec kod Podbresta, nepoznati počinitelj je porušio i ukrao nekoliko desetaka stabala drva u vrijednosti nekoliko tisuća kuna.

– Apeliramo na sve vlasnike šuma da češće obilaze svoje parcele, kako bi i na takav način spriječili šumske krađe. Pozivamo vlasnike šuma koji primijete da su im ukradena drva, zateknu li nepoznate ili sumnjive osobe koje ruše ili odvoze drva iz šume ili raspolažu s korisnim informacijama o ovakvoj vrsti kaznenog djela da se jave na broj telefona 192, e-mailom na adresu medjimurska@policija.hr, putem besplatne mobilne aplikacije policije ili u najbližu policijsku postaju.

Također napominjemo da sve korisne informacije građani mogu dostaviti anonimno – poručuju iz međimruske policije.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije