FOTO Ovako je opljačkana mjenjačnica u Murskom Središću

Prošlo je šest dana otkako se u Murskom Središću dogodilo razbojništvo u tamošnjoj mijenjačnicu. Iako se nagađalo da je počinitelj pronađen, takvu nam informaciju u PU međimurskoj ne mogu potvrditi.

Neslužbeno doznajemo da policija sumnja o kojoj je osobi riječ. Nije poznato koliki novac je ukraden, no nagađa se da je razbojnik odnio veću količinu novca. Kada će imati više inforamcija, svakako će o tome obavijestiti javnost – kažu u međimurskoj policiji.

Podsjetimo, pljačka se dogodila u subotu, 13. siječnja oko 17.50 sati u Murskom Središću, na Trgu bana Josipa Jelačića, kada je nepoznati počinitelj ušao u mjenjačnicu gdje je uz prijetnju oružjem od zaposlenica zatražio novac.

– Nakon što mu je novac predan počinitelj se udaljio u nepoznatom smjeru. U događaju zaposlenice nisu zadobile ozlijede, dok će se materijalna šteta utvrditi naknadno po zaprimanju odštetnog zahtijeva – rekli su tada u međimurskoj policiji.

Na društvenim mrežama pojavile su se snimke s nadzornih kamera na kojima se jasno vidi tko je počinio razbojništvo. Fotografije su došle i do naše redakcije.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije