TEŠKE KRAĐE u Žabniku, M. Središću i Hlapičini, štete su velike

Tijekom proteklog vikenda na području Policijske uprave međimurske evidentirane su ukupno četiri krađe u kojima je počinjena materijalna šteta manja od 1.000 kuna te tri teške krađe. U današnjem izvješću policija izdvaja tri teške krađe.

U četvrtak, 14. prosinca tijekom dana u Žabniku, Ribičkoj ulici, nepoznati počinitelj provalio je u obiteljsku kuću gdje je ispremetao stvari i ukrao razni nakit vrijednosti više tisuća kuna. Protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetniku.

U petak, 15. prosinca u večernjim satima u Murskom Središću, Ulici Rade Končara, nepoznati počinitelj provalio je u obiteljsku kuću gdje je ukrao nekoliko ručnih satova i oštetio prijenosno računalo. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna, a protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetniku.

U nedjelju, 17. prosinca u večernjim satima u Hlapičini nepoznati počinitelj provalio je u obiteljsku kuću gdje je ispremetao stvari i ukrao razni nakit, nekoliko ručnih satova i novac. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko desetaka tisuća kuna, a protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetniku.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije