DETALJI NESREĆE Smrtno stradao vozač bicikla iz Čukovca

U srijedu, 13. prosinca oko 17.30 sati između naselja Hemuševec i Donji Kraljevec dogodila se prometna nesreća u kojoj se 48-godišnji vozač osobnog automobila čakovečkih registarskih oznaka nije kretao obilježenom prometnom trakom koja se proteže uz desni rub kolnika.

>>> FOTO Na cesti Hemuševec – Donji Kraljevec poginuo vozač bicikla

– Zbog toga je u zavoju vozilom prešao na prometnu traku namijenjenu za promet vozila iz suprotnog smjera gdje je udario u bicikl s kojim je iz suprotnog smjera upravljao 62-godišnji vozač. Uslijed udara vozač bicikla odbačen je izvan kolnika.

Na mjesto događaja izašla je ekipa hitne pomoći te utvrdila da je 62-godišnji vozač bicikla, nažalost, od zadobivenih ozljeda preminuo na mjestu događaja.

Za vrijeme vožnje na cesti noću vozač bicikla nije bio označen reflektirajućim prslukom ili reflektirajućom biciklističkom odjećom – kažu u policiji.

Zbog obavljanja očevida prometne nesreće promet kolnikom županijske ceste između naselja Hemuševec i Donji Kraljevec od 19.15 i 23 sata bio je zatvoren za promet, te se odvijao obilaznim prometnim pravcima.

Protiv 48-godišnjeg vozača zbog počinjenja kaznenog djela izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu, podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetniku.

Neslužbeno saznajemo da je život izgubio Franjo Vlahek iz Čukovca, dok je automobilom upravljao vozač iz Svetog jurja u Trnju.

Vlahek je sedma žrtva cestovnog prometa u Međimurskoj županiji ove godine.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije