DEVET KRAĐA Lopovi ukrali strojeve, novčanik, odjeću i peć na kruta goriva

Tijekom proteklog vikenda na području Policijske uprave međimurske evidentirano je pet teških krađa i četiri krađe. Policija u današnjem izvješću izdvaja tri krađe.

U noći s 9 na 10. studenoga u Donjoj Dubravi, Ulici Matije Gupca, nepoznati počinitelj provalio je u osobni automobil čakovečkih registarskih oznaka odakle je ukrao profesionalne strojeve vrijednosti više tisuća kuna. Protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetniku.

Između 25. listopada i 8. studenoga u Čakovcu, Ulici Ivana Gorana Kovačića, nepoznati počinitelj provalio je u obiteljsku kuću gdje je ispremetao stvari i ukrao peć na kruta goriva te razne odjevne predmete. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko desetka tisuća kuna, a protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetniku.

Između 31. listopada i 6. studenoga u Murskom Središću, Ulici Sitnice, nepoznati počinitelj iz obiteljske kuće ukrao je razni nakit vrijednosti više tisuća kuna.
Protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetniku.

18-godišnjak iz Pribislavca pokrao poduzeće iz Čakovca

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je 18-godišnjak s područja općine Pribislavec počinio kazneno djelo teške krađe.

– Između 8. travnja i 7. studenoga ove godine u Čakovcu, Ulici dr. Ivana Novaka, provalio je u skladište privatnog poduzeća gdje je ukrao profesionalne strojeve vrijednosti više tisuća kuna. Ukradeni predmeti oduzeti su i vraćeni vlasniku – kažu u policiji.

Protiv osumnjičenika dostavit će se posebno izvješće nadležnom državnom odvjetniku za mladež, kao dopuna prethodno dostavljene kaznene prijave protiv nepoznatog počinitelja.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije