LOPOVI U RUKAMA POLICIJE Pokrali vikendicu i ženu (23) u trgovini

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je 35-godišnjak s šireg područja grada Čakovca počinio kazneno djelo teške krađe.

– U utorak, 31. listopada u poljskom predjelu zvanom “Malenka” nedaleko Gornjeg Kuršanca, provalio je u vikendicu vlasništvo 58-godišnjaka gdje je ukrao ribičke štapove, ručnu pumpu za vodu i razni alat vrijednosti nekoliko tisuća kuna – javlja policija. Dio ukradenih predmeta oduzet je i vraćen vlasniku.

Također, dovršenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je 18-godišnjak s područja općine Pribislavec počinio kazneno djelo krađe.

U subotu, 4. studenoga u jutarnjim satima, u Pribislavcu, u Ulici braće Radić, u trgovini privatnog poduzeća ukrao je mobitel i novčanik u kojem su se nalazili osobni dokumenti, bankovne kartice i novac, vlasništvo 23-godišnjaka.

Dio ukradenih predmeta oduzet je i vraćen vlasniku. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna.

– Protiv osumnjičenika dostavit će se posebno izvješće nadležnom državnom odvjetniku kao dopuna prethodno dostavljenih kaznenih prijava protiv nepoznatog počinitelja – kažu u međimurskoj policiji.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije